Post by vatisoudeadtact on Mar 8, 2022 6:39:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ beskonačno sve hack ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking Chef 2022 version ▞▞▞
Sjajno iskustvo, ali bih volio da bude realnije
Crazy Cooking chef Simulação cgi
lijepo je zapravo ova igra ubrzava naše radnje i puno pomaže
Volim igrati ovu igru, jako je zabavna, ali previše grešaka treba popraviti. Ocjenjujem 3 zvjezdice.
Lijepa igra, ali treba dodati neki sastojak i teško nadograditi novčiće
Poduzima previše koraka da posluži hranu. Također se oglasi pojavljuju usred igranja igre. Oglasi su blokirali kuhinjski prostor i nisu mogli završiti razinu. Također se oglas za prikaz dodatnih dragulja ne prikazuje na svakoj razini. Također je teško razlikovati piletinu od hambugera pri kuhanju i narudžbi kupaca. Cool igra, ali oglasi koji se pojavljuju usred igre su neugodni. Vjerojatno ću izbrisati ovu igru, nije je zabavno igrati.
Jedna od najboljih kuharskih igara do sada, ali previše dodaje
super igrica volim je 😍😍
Sviđa mi se igra, ali kako ažuriramo hranu i sve ostalo, bit će dobro i za vrijeme kuhanja, a kupcima više strpljenja. To će omogućiti djetetu da se igra bez velikog stresa. Hvala vam što ljudima dajete mogućnost kuhanja.
Najbolja igra kuhanja ikad!! ne mogu spustiti telefon jer stvara ovisnost. lako se podići na razinu i zaraditi kovanice i dijamante.
Pomozite ljudima da shvate kako igrati igru
Toi mnogo iskačućih prozora tijekom igranja
Igra je tako lijepa i zabavna da mi se sviđa što nije brza pa ne morate brinuti da ćete izgubiti neke kupce!!!!!
Ne mogu si priuštiti da kupujem dragulje, pa je malo neugodno što molite igrača da kupi dragulje kako bi igra napredovala. Shvaćam da pokušavate stvoriti izazov, ali traženje od igrača da kupe dragulje kako bi pomaknuli igru na neki način postavlja igrače na neuspjeh i vjerojatno će odustati od cijele stvari i više neće igrati.
Volim ovu igru, ali problem je što kada otvorite novu trgovinu morate im dati puno novca.
Bila je lijepa igra..Moram nadograditi da se brže kuha.
kuhanje je sporo. kupci postaju nestrpljivi uskoro, a nadogradnje su skupe. Igrao sam mnogo bolje igre kuhanja od ove. Brišem ga!
Vrlo je zainteresirana igra, sviđa mi se
Sviđa mi se ova igra
ova igra ne radi ispravno. ne nadograđuje se kada koristite svoje dragulje. vrijeme ističe prije nego što završite i označava vas kao izgubljenu.
Lijepo, ali kupci se znaju previše naljutiti
Što je s reklamom Nivea!? Ne mogu nastaviti svoju igru.
Deinstalirao ovu igru! Ne dopušta vam da podržite svoj napredak! Mrzim tu situaciju! Zbogom kuhar! Ne želim gubiti napore i vrijeme igrajući se s tobom, ali ne dopušta mi da svoj napredak spremam u oblak.
Užasno je što mi ne dopušta da je igram zbog dodataka da sam na tvom mjestu ne bih se ni trudio preuzeti. stvarno je sranje!
U redu....
tako opuštajuće, ali ponekad može biti teško. Mislim da ako učinite ove igre malo lakšim i ne tako teškim i jeftinijim, možda će ih biti ugodnije igrati. Nema smisla da morate plaćati za nadogradnje i koristiti dragulje, to je smiješno i mislim da biste trebali napraviti neke igre s prženom piletinom.
Ova igra me drži na nogama i zaokuplja. Uvijek mijenja stvari čineći ga vrlo ugodnim.
Ova igra je lijepa, ali od nekoliko dana moja izvedba nije dobra pa imam samo 1 ili 2 zvjezdice molim vas pomozite mi kuhinja Queen.😉😉🙏👋👋
Loš si nemaš Manes ti si loš😈😈😈😈😈😈😈😈 ova igra je jako loša ok
nije dobar..gubljenje vremena
Crazy Cooking Chef Szimulációs játékok mye
Kupci su tako nestrpljivi i mislim da bismo trebali samo kliknuti na hranu umjesto prevlačenja.
Toliko dodataka i prvi put kada sam igrao bila je to divna igra, ali sada je najteže, jako najteže
tako da je sjajna igra, povećanje težine na različitim razinama grafike je super. Volim praviti hamburgere.
hvgg
Previše oglasa, ponekad se ne mogu reproducirati.
dobra igra, ali treba malo poraditi na kontroli
Family Mysteries 2: Echoes of Tomorrow სათავგადასავლო gip
Zabavno igrati! Oglasi su malo dosadni, ali podnošljivi.
dijamanti u NAGRADI WINNING STREAK AWARD su već bili označeni ili već postoje kvačice na svakoj razini čak i ako još nisam završio 15 pobjeda.. tako je frustrirajuće!!! nisam mogao dobiti dijamante
mrzite igre kada vas potreba za povlačenjem hrane usporava