(Android/iOS) Atelier Online: Alchemist of Bressisle neograničeno sve hakiranje
Mar 8, 2022 6:55:16 GMT
Post by vatisoudeadtact on Mar 8, 2022 6:55:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Atelier Online: Alchemist of Bressisle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Atelier Online: Alchemist of Bressisle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neograničeno sve hakiranje ▞▞▞
▞▞▞ Atelier Online: Alchemist of Bressisle 2022 version ▞▞▞
dobra igra, do sada se čini prijateljski na F2P, lijepa prilagodba karaktera za mobilnu igru. Jedini problem koji imam i zašto to nije ocjena od 5 zvjezdica je da moraju popraviti svoje poslužitelje, igra se prilično ruši kada se koristi na više poslužitelja i u redu u načinu rada za jednog igrača... također učitavanje zaslona traje zauvijek ali osim te lijepe igrice i JAKO šarene! i slatka!
To je u redu igra, volio bih da mogu kontrolirati borbu, a bonus za prijavu je prisluškivan i ukrao je novac i Ryzu od mene
vrlo zanimljiva igra, sviđa mi se, ali još uvijek je neka greška, kad se želim vratiti na akademiju samo crni ekran
Apsolutno volim seriju Atelier, a ovo je prilično dobra njihova kombinacija. Jedini problem je što je sinteza jedva prisutna u priči, a većina je u sporednim misijama, a malo je sinteze što je stvarno važno u igri. Nalazim se u 21. poglavlju i još uvijek nisam pronašao puno o alkemiji u priči. Osim toga, event gachas je prilično dobar, a i ostatak gameplaya je također dobar.
ovo je jako dobra igra, možemo vidjeti kolika je namjera developera napraviti igru koja je po mom mišljenju vrlo slična konzolama, pogotovo što se tiče priče. ali imam problem s greškom učitavanja pri mijenjanju područja, popravite to
Dobar pristup za predstavljanje serije novijoj publici. Međutim, potrebno je uzeti u obzir neka pitanja kao što su vrijeme učitavanja i lakši način prikupljanja resursa. Prijevod također treba malo poraditi, a korisničko sučelje treba više uglađenosti. Ali sve u svemu, ova igra ima potencijal da bude sjajna, samo dok je programer osjetljiv na povratne informacije.
Atelier Online: Alchemist of Bressisle Игре улога ogba
Prekrasna igra, jednostavno ne mogu shvatiti kako se prebaciti između pojedinačne i višestruke igre.
Zastarjelo korisničko sučelje, previše učitavanja, stalno se ruše, potreban vam je lik gacha dupe da podignete svoju jedinicu s 4 zvjezdice na lv40 u osnovi p2w
Atelier Online: Alchemist of Bressisle भूमिका निभाना cnfx
Uživao sam u igri, ali sada je na trećem danu održavanja i nema komunikacije o tome hoće li/kada se vratiti
Ok, u ovom ažuriranju tražili ste od nas da ažuriramo aplikaciju putem Googlea, ja sam to učinio, ali zašto me igra i dalje traži da preuzmem najnoviju verziju?
Izbrisali su moju prvu recenziju. Ne zamarajte se ovom igrom. Puno grešaka, kao što je multimode koji nikad ne radi, smrzavaju se na zaslonu za učitavanje. Samo nemojte gubiti vrijeme.
Pristojna igra u svemu. Ova igra je izašla prije 2 godine Vjerujem u Japan i nije imala ažuriranje više od godinu dana. Učinite sebi uslugu i igrajte glavne igre na svojoj play station ili switch-u
Pos igra
Igra je vrlo ugodna, ali učitavanje ekrana pri ulasku i izlasku iz glavnih područja Hub-a je previše
Pokretanje je pomalo nered, a kao što su druge recenzije navele, imaju upitne prijevode na engleski. Igra je jako ponderirana na p2w s tim da je otvaranje samo plaćeno, što pokazuje da je ova igra bila namijenjena samo hvatanju novca, nadam se da će stvari biti bolje jer je jedini razlog zašto je nastavljam igrati naziv atelier, to je vjerojatno promijeniti se vrlo brzo jer je igra sve manje isplativa kako vrijeme prolazi.
Apsolutno volim seriju Alchemist, ali imam problema s povratkom na Akademiju koristeći opciju Map. Zaglavit će se na ekranu za učitavanje, a onda se nikada neće učitati.
učitavanje tako dugo. uvijek treba zatvoriti aplikaciju. ponovno otvori
Problem se riješio sam od sebe
Loše uravnotežen sadržaj osmišljen da vas natjera na potrošnju. Iako je igra zabavna i dobro osmišljena, tim za unovčavanje se smije. Stope dopune su visoke, stope nagrada vrlo niske. Moja posljednja kap koja je prelila čašu bio je uvodni događaj, koji nije nagradio samo dnevne prijave, već i dnevnu potrošnju. Kad sam izračunao, cilj je bio jedva dostižan bez trošenja i zahtijevao bi nezdravu količinu igre. Velika šteta, zabavna je igra i sviđa mi se serijal Atelier, ali ne mogu to podržati.
Mogla bi biti zabavna igra, ali izgleda stvarno pohlepna.
Stalno na čekanju idk je li moj telefon ili što D:
Grafika je loša i igra je vrlo generička. U redu je.
Iako je dobro, ne sviđa mi se činjenica da kada dobijete lika kroz gacha, možete ga lv samo do 30 kao max lv. A onda morate zadržati gacha da ih ponovno dobijete za proboj. Začarani kamen je također teško nabaviti, doslovno mu je potreban događaj da bi ih mogao dobiti. Exp boca, previše malih, prerijetka za srednje.
Igra se sada vratila, no još uvijek postoje problemi sa zamrzavanjem s vremena na vrijeme.
Za sada ću ocijeniti kako jest. Opuštena priča koju biste očekivali od serije Atelier je tu. Sviđaju mi se opcije za prilagođavanje vaših likova. Poljoprivreda je prilično posao zbog jako niske stope pada u kombinaciji s RNG-om. U najmanju ruku, nije zaključan iza nekakvog mjerača vremena. Stope povlačenja za likove su užasne jer su vam potrebni lažovi da biste ograničili prekid, a još uvijek ne vidim događaje koji bi vam dali slatkiše koji bi vam pomogli u tome. Dobivate besplatne likove, tako da su dodaci prilično P2W
Igra je sjajna, priča je zabavna, ali zaslon za utovar i stalne raspršivanje uzrokuje da se želim zaustaviti i jedva sam na sceni 14 ...
KADA SE VRATIM NA AKADEMIJU, ZALJEPILO SE NA CRNI EKRAN, POPRAVI.
nije imao ažuriranje godinu dana u jp. baš kao s arkom dječakom. boltrend igrači za mužnju.
Sram. Na tebi. Za. Stvaranje. A. Ljubljeni. Djetinjstvo. Igra. U. A. Prljava. Zgrabi novac. 5 dana događaj (nagrade izgledaju kao da se mogu odmah potraživati) ako odaberete 2 razine, prikazuje se kao 5.87 i 12,89 nakon oporezivanja. To je zapravo 26,85 i 64,85 nakon oporezivanja. Zatim postoje predmeti koje možete dobiti samo s plaćenim novčićima koji su se pojavili nakon što sam ih proveo na događajima koji nisu trebali plaćene kovanice. Doslovno je dostupan kasnije u igri. Imali su toliko novca od onih koji su nostalgični.
Ažuriranje 25.11.2021. Igranje mjesec dana nakon posljednjeg ažuriranja igra je zamrznuta i karta se ne pomiče mora se ponovno prijaviti svakih 5-10 minuta. Ne mogu vidjeti prijatelje na karti. Nadamo se da će sljedeće ažuriranje riješiti probleme. Sviđa mi se ova igra koja je malo neugodna za obavljanje provizije (Gain dio) jednu po jednu morate povlačiti i vraćati se da biste dobili drugu kada možete sintetizirati mnoge od njih. Sintetizirajte također jedan po jedan. Nadamo se da će u budućnosti biti nekih promjena kako bi bilo lakše.
Igra završava uslugu kasnije ove godine bez pravog razloga. NE TROŠITI.
Nisam uspio dobiti niti jedan lik otkako sam počeo igrati.
Volim seriju ateljea pa sam bio dovoljno zainteresiran da isprobam igru. Ali to je samo još jedna gatcha, a koliko sam čuo, japanski izvor igara je već otkazan tako da nema smisla ulagati u igru koja se nije uspjela svidjeti svojoj osnovnoj publici. budući da je to gatcha i sve o dugoročnim ulaganjima, znajući da je to već prekinuta igra implicira da je samo puštena kako bi nadoknadila gubitke. Sviđa mi se franšiza i žalosno je vidjeti ovu igru kao grabežljivo tržište mobilnih uređaja.
Igrao se malo, ništa posebno. Posjedujem sve igre Atelier objavljene u SAD-u. To je Atelier skin, ali igra je prilično generička, a grafika izgleda prilično zastarjela. Cijene za gacha su loše, besplatni novčići su jedan na dan, tako da dobivate jedno gacha povlačenje mjesečno. Lol. Igram puno gacha, nikad prije nisam vidio nijednu tako škrtu igru. Pokušao sam se prijaviti danas i ponovno pokrenuti možda prije nego što odem predaleko, ali sada igra uopće neće raditi. Pretpostavljam da ću umjesto toga deinstalirati.
Zabavna igra, ali užasan gacha sustav. Ne biste trebali spajati oružje i gacha karaktera.
Razvijači smatraju da je u redu koristiti Isusovo ime kao psovku u govoru lika. To je prilično uvredljivo za kršćane! Također, dijalog u potrazi nema smisla. To je nekvalitetna anime banalnost, što bi bilo podnošljivo da se manje priča, a više radi.
Super Wings : Jett Run Žaid. automat. owr
Sjajna igra, zabavna priča i... problematični problemi s vezom. Kad god veza ne uspije na ekranu za učitavanje, posebno pri promjeni područja, zaglavit ćete na crnom zaslonu za učitavanje. Neće se pokušati ponovno povezati sam i nema vašeg strašnog upita "Povezivanje nije uspjelo, želite li pokušati ponovo?". Ostat ćete sami u mraku, sve dok ponovo ne pokrenete aplikaciju. Ja bih prihvatio strašnu promptu za ponovni pokušaj od ovoga, kao ozbiljno. Je li preteško implementirati ručni prompt za ponovni pokušaj?
Molimo popravite prijevod jer Isus je posvuda, ali nije u igri.
Potrebno je popraviti neke greške kako bi rad bio lakši
Ne mogu pokrenuti igru za učitavanje kaže da je moram ažurirati iako je ažurirana.
Ova igra se visoko plaća za pobjedu. Dobio sam ryzu besplatno, ali zahtijeva da joj kupim slatkiše ili bilo što. Ne, neću potrošiti za ovu igru. Stjecanje tokena je vrlo sporo. Gubitak za dobar naslov.
Samo želim igrati igru, ali stalno nailazim na tutorial, pa još jedan pa još jedan pa još jedan. Argh! Deinstalirano
Kad se mobilne igre jednostavno pokrenu automatski, to me rastužuje.
Multimode ne funkcionalno opterećenje dugo
U redu je, ali cijene povlačenja su užasne pa budite spremni
Vodič je nekako dosadno dug. Pomalo se umori od toga, pogotovo kada se većina mobilnih igara igra poput jedne druge ili bilo koje druge RPG igre.
Povremeno imam problema s povezivanjem s višenamjenskim načinom prijave, igra se ruši i gubi stavke zbog rušenja, a zatim gubim višenamjensku vezu tijekom igranja, što me vraća nazad na akademiju. Nije ni moj internet.